Tekstideeën voor op de kerstkaart met foto

Met je eigen ontworpen fotokerstkaart wil je natuurlijk jouw persoonlijke kerstboodschap overbrengen. Wij bieden je de mogelijkheid om online zelf je eigen fotokaarten te maken en deze te versturen. Kies een mooie foto uit en bewerk deze zelf met tekst, afbeeldingen en kaders. Ontbreekt het je aan inspiratie voor een tekst? Doe op de website dan wat tekstideeën op voor op de fotokerstkaart.

Bedenk een persoonlijke tekst

Natuurlijk moet je tekst de juiste kerstboodschap overbrengen. Denk hierbij vooral aan de ontvangers en ga van het volgende uit: hoe persoonlijker, hoe beter. Hiermee laat je zien dat je écht aan iemand hebt gedacht. Bij vrienden of familieleden is het vast niet zo moeilijk om een persoonlijke tekst te bedenken. Benoem iets wat het afgelopen jaar is gebeurd en gebruik dat als inspiratie om een mooie wens voor het nieuwe jaar mee te geven. Of bedank je vrienden voor iets wat ze speciaal voor jou hebben gedaan dit jaar. Met deze tekstideeën schrijf je gemakkelijk een persoonlijk bericht.

Als het om collega’s of kennissen gaat, is het weer wat moeilijker. Je kunt dan kiezen voor een algemenere tekst, zoals ‘Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar’ of ‘Bedankt voor onze leuke samenwerking. Op naar het nieuwe jaar!’. Ontbreekt het je aan inspiratie? Bekijk dan een paar leuke voorbeelden op de kaarten zelf. Hier vind je tientallen teksten die je direct kunt gebruiken.

Tientallen tekstideeën voor op de fotokerstkaart

Het verzinnen van een passende tekst voor een kerstkaart kan soms erg ingewikkeld zijn. Daarom helpen wij je graag. Kijk eens in het assortiment met gratis te gebruiken teksten voor op jouw kaart. Bezoek de pagina met unieke kerstteksten en doe inspiratie op. Je vindt hier tientallen tekstideeën voor op je fotokerstkaart. Met een van deze bijzondere teksten wordt jouw eigen gemaakte fotokerstkaart gegarandeerd een succes! Ook wanneer je wel wat hulp kunt gebruiken bij het ontwerpen van je kerstkaart hebben we wat tips voor je verzameld.

Maak je familie en vrienden blij

Heb je een van onze tekstideeën gebruikt voor op de fotokerstkaart? Bestel dan meerdere kaarten en wij drukken deze direct voor je af. Als je op werkdagen voor 20.00 uur kerstkaarten bestelt, verzenden wij ze direct. Deze worden de volgende dag dan al bezorgd door de postbode van PostNL. Houd er tijdens de kerstdagen wel rekening mee dat het wat drukker is, dus bestel je kaart in die periode op tijd. Je maakt je familie en vrienden dan snel blij met jouw persoonlijke kerstboodschap op je kerstkaart.